Arkiv

Politiet er oppgitt.

Politiet sier de er oppgitt over kriminaliteten.

Tre operasjoner utført av politiet, militære og sivile politiet + UP langs veiene våre, resulterte i beslag av narkotika, våpen og i fengselstraffer denne helgen. I det største av beslagene, så fant PRF (UP) offiserer tre kofferter som inneholder 99 kilo med marihuana i en rutinekontroll gjennomført fredag på PRF stasjonen av São José de Mipibu, rundt 21:00. Allerede neste dag på lørdag, så skjedde neste pågripelse utført av  PM lørdag i utkanten av hovedstaden. Det var også  enda et tilfelle med arrestasjon av avdelingen som er spesialiserte på narkotika (DEA), fredag i nabolaget i Redinha, i den nordlige delen av hovedstaden.

Alex Régis ved forsvaret, sier at narkotika og penger ble beslaglagt i tre operasjoner som involverte det militære politiet, sivile politiet og buss Federal-Armas, langs med motorveiene våre.

Beslaget i São José de Mipibu, hos PRF’S team som var på vakt, fant sted i en drosje som kom fra Natal med to passasjerer som kom fra Recife. Under inspeksjonen var passasjerene tydelig veldig nervøse og dette fanget oppmerksomheten til politiet. Tre store kofferter fantes  medbrakt i kjøretøyet, en i baksetet og to i bagasjerommet på taxien.

Passasjerene informerte offiserene som hadde kommet fra Recife at de hadde besøkt en venn ogvar på vei hjem. De kan ikke komme på  navnet på vennen, sa bare de kjente henne som under kallenavnet «Matutinha». Heller ikke visste de navnet på nabolaget der vennen bodde.

Da politiet spurte hvorfor de hadde så mye bagasje, hvis de kom fra Recife bare etter et kort besøk hos en venn, så tilstod de to kvinnene som het Renata Virginia Mendes, 35 år og Natália Tereza da Silva, 21 år, begge fra Recife og  innrømmet at de transporterer marihuana. De ble fortalt at de hadde blitt leid inn av en person i Recife å transporten av stoffet og som betaling ville få R $ 1500.00 hver.

De rapporterte at en mann i en hvit Fiat Uno bil hadde møtt dem på busstasjonen. Da ville de ha fått overlevert lasten av ham.

PM

I operasjon utført på morgenen lørdag, av det militær politiet har man arrestert en mann for ulovlig besittelse av skytevåpen og beslaglagt kokain og crack i hans hjem som ligger i utkanten av hovedstaden. I et av husene, fant PM R $ 7,636 som stammet fra fra salg av narkotika. Operasjonen ble utført av 70 BP offiserer fra  sjokk-bataljonen Bope og fra den første PM bataljon.

Ankomsten til  mehjemmet var timet til rundt kl. 06:20 på morgenkvisten, da man la en jern-ring rundt området. Ifølge løytnant Thales, hos BPS sjokk, så hadde de fått en annonym info om narkotikahandel i området og PM ble forespurt via State Public Departementet slik at de utstedte ransakingsordrer og husransakings ordre.

I stinget på morgenen grep man også  Pauline de Sena Erivonaldo, 29 år gammel, kjent som «Poti», som forsøkte å flykte gjennom politiets beleiring. «Han prøvde å unnslippe scenen med en pistol i bukse-linning hans,» rapporterte løytnant Thales. I tillegg til de R $ 7,636 ble cal.380 pistol ble funnet hjemme hos Poti. I et annet hus var det mengder med kokain, crack, mobiler og en annen cal.380 pistol.

DEA

Tre menn og en kvinne ble pågrepet på fersken i en aksjon fra DEA stasjons-team som er spesialiserte på narkotiske stoffer på fredag i nabolaget i Redinha, i den nordlige delen av hovedstaden. Ifølge gruppen så beslagtok også politiet kokain\crack, tre presisjon vekter 0.1 gram skalaer og R $ 985.

De arresterte ble identifisert som Diego Marcos Albano, 26, kalt: “Batata”, Rodrigo Alexandre Silva de Freitas, 33, Paulo Henrique Bonfim Pinto, 22, e Wellen Jéssica da SilvaDiego 18 år. Arrestasjonene skjedde etter anonyme tips om en overlevering av stoffer som forekommer i akvariet i Natal, i Redinha Nova.

Dea’s team var kjapt på scenen og slo til mot tre av de tiltalte i skjønnhetssalongen, tatt med pakker av kokain på seg. Deretter fulgte politiet anvisning til huset av Diego kameraten Marcos, Wellen Jessica, der flere kokain pakker ble funnet i vesken hennes. Alle ble arrestert og kjørt til DEA.  En lang og ukomfortabel påskeferie, venter nå hele gjengen!

Godt jobbet av politiet. Den annonyme tipstelefonen fungerer bare bedre og bedre nå.

Er i søndagsidyllen på gjerdet vårt ute i det grønne, applauderer vi alle arrestasjoner som gjør at all kriminaliteten i Natal får et skudd for baugen. Hva skal folk tro når de kommer hit på fotball VM?

Eller så er stemingen opprømt her nå i det man åpnet frokostkurven og det åpenbarte seg kalde skiver av kalkun-bryst, italiensk Salami og en særdeles flott SwissRoll de Luxe kake + det vanlige søndags snadderet!

140996

swiss de luxe