Arkiv

Væpnet sammenstøt ved Augusto Severo.

En væpnet gruppe kom i klammeri med en gruppe taxisjåfører som holder til i utkanten av Augusto Severo flyplassen i Parnamirim, i går kveld (22). Kriminaliteten skjedde rundt kl. 22:30 pm, når PM  (militærpolitiet) hadde avsluttet en mer enn fem timer lang kontroll, men ingen ble arrestert.

Bråket begynte da fire væpnede banditter ankom samlet i en Fiat Uno av blå farge, som hadde blitt stjålet tidligere i RN. Skurkene truet til seg en ukjent pengesum fra grupen av taxi sjåfører og stakk deretter av.

Noen drosjesjåfører forsøkte å følge etter bilen, men bandittene oppdaget forfølgelsen og åpnet ild mot taxisjørene som da besluttet seg for å avslutte jakten på bandittene. Bilen som bandittene brukte, ble senere funnet forlatt og med et flatt dekk i nærheten av flyplassen, men ingen av de kriminelle ble funnet.

Vi som sitter her på gjerdet under morgensolen i Solskinnsbyen vår, er lei oss hver gang vi leser om diverse kriminalitet i hovedstaden vår og det faktum at samfunnet mangler flere tusen politimenn til å holde styr på galningene der ute.

Eller så inneholdt frokost-kurven bare et standard innhold, bortsett fra en ekstra six-pack med det gode ølet Eisenbahn.

eisenbahn