Arkiv

Høyere hotellpriser i Natal under VM.

VM i Natal: Hoteller i øvre skikt og leieprisene veldig trege i mars.

Scenariet for VM som ble sett som negativt pga gjestfriheten til Natal, med retur av 60% til 80% av leilighetene forbeholdt Agency kampen, FIFA har allerede begynner å vise tegn på endringer, minst for de store nettverkene\operatørene. I en studie utført mellom andre og tredje uken av April, identifisert ved; Forum for hotel operatørene i Brasil (FOHB) at innen Natal nettverket har det har vært solgt 81% av det totale salget oppnåd og setter hovedstaden i RN på andre plass blant de fleste setene som er solgt daglig. Indeksen er bare litt lavere enn i Rio de Janeiro, hvor man når 87%.

 

Ifølge undersøkelsen av FOHB ble det solgt 5 tusen senger daglig i Natal. Ifølge studien, hovedstaden i RN, har 15% av sengene og + andre 4% vært holdt utenfor markedet til nå

Sanddynene i Natal Cup stadium bør tiltrekke seg fans og potensielle tilskuere i juni på Arena das Dunas.

Blant undersøkelsen av de store aktive  nettverkene\reiseoperatørene i Natal, viser at den første kampen tiltrakk flest gjester fra Ghana og USA, med et forbruk av 85% av sengene. Den andre kampen er mere attraktiv hos Mexico og Kamerun, med 84% av sengene, etterfulgt av Japan og Hellas, med 79% salgs effekt. Den siste kampen mellom Italia Uruguay, tiltrakk 74 prosent av rommene som er solgt til nå. I alle tilfellene inkluderte hotell regningen; dagen for kampen og dagen før.

Italienere flokker til sydkysten av Natal.

Hovedstaden i RN er bare slått av Rio de Janeiro i studien presentert av FOHB, hvor et salg på 87% av salget er oppnådd mellom hotellene som er tilknyttet hotell-nettet. Verste resultatet var i São Paulo, som dukket opp i undersøkelsen med bare 24% av sengene allerede solgt. Turistmyndighetene nasjonalt eller i byen har ingen forklaring på dt lave tallet.

For ikke for å bli taperen, måtte hotelleiere som hadde senger ledige før kampene søke strategier for å tiltrekke seg mere gjester. En av dem var senke prisene og selv om de ikke varsler slike tiltak i forhandlingene, forklarer administrerende direktør i hotellet Marsol , Felipe Lundgren at prisreduksjoner kan\er nødvendige i enkelte tilfeller.

Ved Marsol, så lå bestillingene meget lavt frem til 12.juni , men man håper på en bedring fremover mot 13.juli, forklarer han.

Hotell situasjonen er meget forskjellig hos de 12 vertskapsbyene. Men luksushotellene er dem som kommer best ut av forhåndsbestillinger av rom\suiter, tross alt.

Vi som koser oss på gjerdet vårt denne søndagen, har etter hva vi har hørt av våre brassevenner at hotellene er så langt fornøyde med forhåndsbestillingene, mens de som driver moteller,vertshus og private utleie-byråer – melder om en litt for stor trang til å tro på Julenissen – selv om byen heter Natal. (Jul) Men frem til VM skal ta til, så dukker nok «de virkelige og realistiske prisene frem – dog med det aberet at da er nok de fleste «godbiten» utleid alt. Fortsetter etterspørselen som nå, blir det nok et heller tynt utvalg som foreligger – rett føre VM starten?

Frokost-kurven riktig slo til med en vinner idag; En stor flott wienebrød-kringle som ser virkelig snadder ut + det vanlige da.kringle141711141712