Arkiv

Politimann skutt 2 ganger i hodet under ransforsøk.

Sivil politi-offiser er drept under forsøk på ran i Petrópolis

Et forsøk på ran på et bakeri i nabolaget i Petrópolis, østsiden av Natal, endte med døden for en politimann. I går kveld (27), ble en mann fra det Sivile Politiet; Ilfran André Tavares de Araújo, 51 år drept med to skudd mot hodet etter å grepet inn mot et forsøk på ran. Så langt, finnes det ingen informasjon om hvem de kriminelle er.

Kriminaliten skjedde rundt 20:30 og ifølge politiet deltok fire menn under ransforsøket på bakeriet.. To motorsykler kom til stedet med to personer på hver motorsykkel og to gikk inn i bakeriet mens to holdt vakt på utsiden. Bilder fra overvåkingskameraer viser med sikkerhet om hvordan kriminaliteten utspant seg.

En av bandittene, fortsatt med mørk hjelm, truet den ansatte i kassen med våpen, mens den andre, også bevæpnet, gikk til det lille serveringspunket til side i bakeriet, der satt en politimann i sivile politiet og en kvinne, identifisert som en søster av offeret. Når du ser på video opptaket så tar politimannen rolig våpenet fra banditten, men partner til banditten ser dette og løper til og skyter kaldt ned politimannen med to skudd mot hodet. Deretter så flykter bandittene over hals og hode fra stedet.

Akutten legen og ambulanse ble kalt og politimannen levde så vidt ved ankomst til sykehuset, men døde senere i natt på grunn av alvorlighetsgraden av skader forårsaket av skuddene mot hodet.

Politiet utført en rassia i området, men fortsatt har ingen blitt arrestert, men en uoffisiell info mener at en mistenkt har blitt anholdt, noe som ikke er bekreftet.

Vi som nyter den bleke solen her på gjerdet vårt ute i det grønne, føler en dyp smerte for den døde politimannen og hans familie – RIP! Husk at han jobbet for at du og jeg skal ha det litt tryggere i Solskinnsbyen vår? Og å bli skutt to ganger i hodet med hensikt for å drepe pga noen skarve wienerbrød – det er riktig ille og fælt det!

Frokost-kurven inneholdt heldigvis ikke noe ekstra idag og bra var det – ingen har noen særlig matlyst pga de mørke nyhetene.

Ha en trivelig uke – alle sammen!

VM+Brasil+logo-300x170