Arkiv

Politiet beslaglegger pirat-kopier i Alecrim.

Politiet griper  selgere av piratkopier.

Salg og svindel med og forfalskninger fører til at varer av Adidas merkevaren, blir beslaglagt i det kommersielle sentrum av Alecrim. Handlingen skjedde i går rundt 13:00 tiden, etter at juridiske representanter for merkevaren hadde oppdaget falske merkevarer av Adidas  i RN for salg.

102 stk av VM Jabulani ballene ble beslaglagt og 115 shorts og polo skjorter, to 30 landskamp-drakter, mange ermeløse-t-skjorter, flere bukser, en jakke, en skjorte med type krage, flere V hals skjorter. I går, ble den arresterte kremmeren ikke satt i fengsel pga første-gangs svindel.

Ifølge sjefen for undersøkelser på stasjonen, John Xavier, vil materialet bli videresendt til vitenskapelige teknisk Institute av Civil politiet RN (ITEP-RN) for etterforsking og deretter tatt til retten for en dom i saken. «Adidas selv gjorde mye av forundersøkelsen og jobber stadig for å minske textil-kriminaliteten i RN, sier nestleder Júlio Costa .

 

Ifølge Romero Fernandez, er advokat og juridisk representant for Adidas i RN, overvåkes og beslagtas textiler hele i Brasil, men hver stat har sin egen juridiske representant, som sørger for overvåking og rapporterer slik kriminalitet til Guardia Civil. «La oss gjøre den samme jobben i RN som vi gjør i andre stater, dette er bare begynnelsen, så la oss fortsette kartlegging, sier Fernandez. Ifølge ham, er det igen tilfeldighet at man starter slike undersøkelser i forkant av fotball-VM og OL i Brasil og handlingene er mye mer intensivert i vertskapsbyer og arenaer i forkant av World Cup etc., men foregår likevel hele året rundt

Vi som sitter her på gjerdet vårt ute i det grønne og speider ivrig etter en blå flekk, er likevel meget fornøyd med temparaturen på morgenkvisten på 26 c. Det er midt i blinken for oss skandinavere, selv om brassevennene våre uttaler at ;det er litt kjølig !

Forkost-kurven inneholdt en liten fin eplekake som vil bli fortært med kunstig krem fra en spray-boks. Ekte kremfløte er ikke noe man hoster på på et kort varsel i Natal ihvertfall – men det finnes.

Ha en fortsatt fin uke!

eplekake

141841OL+2016+logo-300x170