Arkiv

Nytt «haster-uttak» ved minibank

En kriminell gruppe foretok et il-uttak fra en mini-bank ved 03:30 tiden, nærmere daggry.

En gjeng blåste en bankfilial til himmels i en kommune i Pendências som ligger i det vestlige Potiguar. Rundt kl.3:30, kom gruppen på en snar-vistt og invaderte bygningen med rå makt og ved hjelp av onkel Dynamitt så utførte de denne kriminelle handlingen. MPS har ennå ikke et spor i saken og man vil ikke ut i media med summen på haster-uttaket.

Bygningen ble fullstendig ødelagt og skadene beløper seg som vanlig til et mye høyere beløpe  den stjålne summen? Ifølge PM så stedet ut som et «bombet horehus» etter raidet. Når de gruppen forsvant i to biler så skjøt de vilt i luften, i ekte Western style for stoppe politiets tanker om en forfølgelse . Kun 2 politimenn har vakt her på nattestid.

Å oppta en forfølgelse her, må betraktes som et selvmord?

20121007-015_4538812a