Arkiv

Innen ti dager vil «støttepakken» for å arrangere VM være på plass.

Innen ti dager begynner man å montere den midlertidig strukturen som vil huse den operative og logistisk støtte utstyr, i nærheten av Stadion Arena das Dunas, for fire VM-kamper i Natal. «Det er raskt, fordi nå er pakken ferdig,» sa igår direktør i Utenriksdepartementet under en pressekonf til media.(DER-RN) Demetrius Paulo Torres. DER har inngått kontrakten i denne uken med 2NC konsortiet om den første kontrakten, verdt $ 22,994 millioner. To andre rekrutteringsprosesser pågår fortsatt.

Consortium-2NC vil være ansvarlig for å gi leasing tjenester, installasjon, montering, vedlikehold, bevaring og demontering av komplementære strukturer av Arena das Dunas og strukturer, planlegging, koordinering, overvåking og infrastruktur og logistikkstøtte, for realisering av arbeidet fremmet av FIFA.

Pakken inneholder en rekke ting som skal sette en ekstra spiss på VM arenaen under de 4 kampene. Etter at VM er ferdig så vil dette fjernes og den nye Arena das Dunas – vil igjen bli sitt «gamle jeg»!

Her på det våte gjerdet vårt (med plastikk under rumpen), så ser vi noen få blå flekker nede i syd og frokost-kurven hadde ikke stort annet å by på enn det vanlige + noen extra Budweiser. Så det blir en helt normal dag i det grønne.

142009