Arkiv

Vi må jamen bare le av slikt!

Foran den store VM-sjauen nå i 2014, så kan vi ikke annet enn å le når vi hører denne historien om noen veldig nære venner av oss.

Etter litt frem og tilbake i diskusjon med familie og venner, så gikk de til slutt med på å stille sin nye fine blokkleiliget til rådighet for en VM-gjeng fra Norge som absolutt måtte til Brasil\Natal for å kunne oppleve et fotball VM på kloss hold. De hadde god plass i leiligheten sin med fire faste sengeplasser (2 ekstra soverom m\air-cond etc.) og eget bad dertil. Og, pga et stort press fra Norge, så ble det i tillegg innkjøpt 2 store luft-gjestesenger, slik at ytterligere 2 personer fikk sengeplass. Gratis frokost inngikk i pakken og hage m\svømmebassenger  stod til disposisjon. Internett Wii-fi med trådløs router og 14 Mbits\sek. Fast Skype telefon i stuen etc. etc. Men utover vinteren så begynte avbudene å komme – en etter en – det var baby i vente, det var huskjøp, det var skral helse etc. som ballet på seg og her om dagen fortalte de at de siste 2 hadde meldt avbud. Da var fadesen helt komplett og deres tilbud om et gratis fotball VM-opphold i Natal, hadde bare dusntet bort i solskinnsbyen Natal. Så nå sitter de tilbake med 6 gratis sengeplasser for venner\kjente og det eneste som må fremskaffes er flybilletter  + pluss FIFA billetter selvsagt.

Men kan man ikke bare le av en slik situasjon, tross alt så er det ikke alltid at alt går etter kjøreplanen her i livet?

VM+Brasil+logo-300x170