Arkiv

Første vei-tunnellen under bakkenivå er ferdig 25.mai

Første komplekse Natal-veitunnell er klar til bruk 25 mai.

Den første tunnelen under gate-nivå rundt Arena das Dunas, som forbinder Avenue Romualdo Galvão med BR-101, vil bli ferdig overlevert levert på den 25 mai med alle skilting på plass. Datoen ble bekreftet av sekretær for offentlige arbeider og infrastruktur, Tomaz Neto under et besøk på morgenen mandag (5). De andre elementene for en bedre mobilitet, arbeidene med to viadukter, to rullebaner og fem tunneler vil bli kunne levert på 31 mai.

Imidlertid vil tegn i tiden peke mot at utstyret som skulle bli  levert i slutten av mai, ikke kan overlevers før rundt 10.juni, mens en full flyt av kjøretøy på viadukten av BR-101 ville bare være befridd på 30 juni, etter VM-kamper i Arena das Dunas. Likevel sikrer ordfører Carlos Eduardo at trafikk ikke vil bli påvirket i regionen.

Zaheer Malik/celularComplexo veien gir tunneler, gangbruer og veien viadutos Complexo gir tunneler, gangbruer og overganger.

Under et besøk til byggeplassen sa Tomaz Neto at planen kan bli påvirket på grunn av stygge tyverier av materialer på byggeplassene.. Ifølge Tomaz Neto er Complexo – veien nå  85% fullført.

Ifølge ordfører Carlos Eduardo er formålet med arbeidet å kunne eliminere åtte trafikklys som er stygge flaskehalser i trafikken i denne regionen.

Prudente de Morais stenges.

Strekningen av avenida Prudente de Morais mellom avenida Antonio Basilio og Rua Raimundo Chaves vil bli stengt mellom den 8de og 22de mai for legging av nye asfalt dekker.

142278