Arkiv

To menn ranet et bakeri igår.

Nok et bakeri-ran?

Nok et bakeri ble ranet sent på ettermiddagen igår (5), på avenida Bernardo Vieira, i Morro Branco på østsiden av Natal. To væpnede menn stormet inn på bakeriet\utsalget, stillte opp de ansatte under våpentrussel og stjal personlige eiendeler og lønningspengene deres som de akkurat hadde fått. Ingen er blitt arrestert så langt.

Ifølge tjenestemenn var dette det andre bakeriet på kort tid i 2014. De to mistenkte stormet inn på området – en av dem med en Spiderman maske over ansiktet og annonserte at dette var et ran. Duoen truet de ansatte med våpen og dessuten gikk de og gjennomsøkte hele det lille hotellet på jakt etter mere lønningspenger og verdifulle personlige eiendeler.

Etter ranet, så raste de kriminelle opp Avenue Rio Branco på en motorsykkel i stor fart og forsvant i den tette trafikken. Politiet rapporten sier at så langt er ingen bitt arrestert og ingen avhør er blitt gjennomført, da politiet har ingen spor – som vanlig.

Vi som sitter her på gjerdet under en foreløpig grå himmel (blå flekker i syd) kan ikke helt forstå denne trenden med å rane bakerier. Det har faktisk skjedd mange ganger i løpet av de f.eks. siste 10 årene. Er det de gode duftene som tiltrekker bandittenes sultne maver elller………..?

Ellers så inneholdt frokost-kurven noen fine rosin-boller – nystekte sådan + det vanlige – nå mangler vi bare solen, så er alt som det skal være.

Ha en fin dag fortsatt!

PS. Akkurat i dette øyeblikk fikk vi solen på besøk igjen.

rosinboller