Arkiv

Bandido tatt for 11 buss-ran i Natal.

Sivilpolitiet fikk fangst.
Civil politiet arresteret i morges (8), Wanderley David Mathew Galvão, 22 år. Han ble arrestert anklaget for 11 buss ran som han begått i Natal, hovedsakelig i den østlige sonen, Das Rocas i hovedstaden. Han tilsto også at han hadde knivstukket en bussjåfør i forrige måned.
Ifølge informasjon fra Civil politiet, skal kriminaliteten ha skjedd over en periode på ca 60 dager. Fremgangsmåten var den samme hele tiden: med en stor kniv, truest den kriminelle gjorusssjafører, konduktører og passasjerer. Han lot hver gang som han var først ombord som en passasjer og truet deretter med kniven.
For å komme nærmere innpå gjerningsmennene, har det sivile politiet analysert bilder av interne viedokamaeraer i bussen, for å kunne identifisere mistenkte personer. For mange ganger så bor gjerningsmannen nære overfallsstedet. Det var slike møysommelig opplysninger som førte til arrestasjonen.
På tidspunktet for arrestasjonen var Wanderley David vandrende mye rundt  på Rue Saint Ignatius, i Das Rocas. Det var ingen reaksjon til arrestasjonen, men politiet fant en stor kniv på den mistenket og en skjorte fra den brasilianske hæren i en bærepose.

I vitnesbyrd, uttalte Wanderley David, at han også var medskyldig som en nestleder av et bank ran i hovedstaden. Pengene fra bankranet opplyste han at han hadde kjøpt medisin for pga mye hodesmerter.

Mistenkt er holdt arrestert på politistasjonen for Brasilia Teimosa, der forholdsregler blir tatt for å kunne holde ham videre i varetekt.Buss-Føreren av et selskapet ble stukket under haken i et buss-ran den 24.de april. Han bekreft at de hadde tatt gjerningsmannen ved konfentrasjonen.
142488Gjerningsmannen med 11 buss-ran på samvittigheten.!