Arkiv

Arena das Dunas og Natal jobber på mot fotball VM 2014.

Det gå fort mot fotball VM i Natal nå!

Det er enda 32 dager som gjenstår før starten av VM i Brasil. I Natal avholdes den første kampen på fredag 13 juni kl 13:00. Scenen for denne store sportsbegivenheten er nesten klar og den nye Arena das Dunas stadion ble offisielt åpnet den 26 januar og vil bli levert til internasjonale fotball Federation (FIFA) på den 22 mai.

Selv om den åpnet for fem måneder siden, så driver man fremdeles iherdig med finpussen på den nye stadion, hvor det under en periode på åtte dager skal avholdes fire kamper frem til  24 juni.

Adriano Abreu (mobilitet) sier at viadukten (broen) over motorveien ved Salgado Filho vil dessverre ikke være klar før VM starter og dette har også vært standpunktet til media hele tiden. For i Potiguar-landet (RN) går allting tregt og omstendeligt, men det er vi så vant med her oppe. Folk fra Rio eller Sao Paulo, sier at etter et besøk i bankene her – så vet de neimen ikke om de skal le eller gråte. Her går alt som lus på en tjærekost – bokstavelig talt – mens kommentaren i gata er som vanlig; Vi skal tro på det – når vi kan ta på det!

Ellers så er frokostkurven på en søndag litt preget av overskudd fra gårsdagens menyer rundt omkring hos brassevenner. Kaldt kalkunbryst, kylling-klubber, et ostestykke (Maasdamer), litt røkt skinke, rundstykker, ekte meierismør og en flott rulle-banankake. (swiss roll) + Mye godt øl, brus, juice og herlig frukt som vanlig. (ingen sjokolade idag – snufs!)

Ha en fortsatt flott søndag!

swissroll2