Arkiv

Om FlyBrasil etc.!

 

Det er flere måter å komme seg billig til Natal på og vi håper at alle har fått med seg at en av mulighetene er å slå til når det dukker opp ekstra billige turer (seter) en vei. Billige dobbelt turer T\R er som regel ikke noe intressant om man skal være her nede i flere måneder? Men når man får et enkelt sete en vei for helt ned i 269,- Euro. (med dagens kurs, 8,13, så blir dette den nette sum av NOK 2.187,-). Dette er vel å merke fra Amsterdam, men flyene er moderne og ok. Mens for andre så er bagasjemengden som man kan drasse med seg til Natal, eller omvendt, det aller viktigste momentet og om man flyr med TAP fra Gardermoen så kan man ha med seg 2 kofferter hver seg à maks 32 kg. (64 kg. pr. person i tillegg til de 10 kg. med håndbagasje). Om man ønsker å komme ned samme dagen som man reiser, bør man studere tidtabellene nøye, for det er bare 2 dager i uken som dette lar seg gjøre – ellers blir det en natt ekstra i Lisboa. logo_tap2FlyBrasil