Arkiv

Taxinæringen ved den nye flyplassen skal heve nivået.

Ikke alle air-taxien kan flytte med til den nye flyplassen.

Mellom de nye kravene til konsortiet som forvalter den nye flyplassen, så sier nå fagfolkene ved flyplassen at fagfolk som kommer bort i passasjerene servicemesig, så må man minst beherske et språk til flytende; enten engelsk eller spansk. Dette gjelder også de 120 taxis som vil bli «faste » ved flyplassen.
Drosjesjåfør Valdecir Amador Soares f.eks. innen taxi-yrket, er ingen amatør til tross for sine bare 27 år. Han tilbrakte de siste to årene med å studerte engelsk, og på den måten forbereder en ny karrieremulighet. I motsetning til de som jobbet ved den gamle flyplassen, så faller mange av dem nå igjennom pga det nye kravet fra ledelsen ved flyplassen, da det var uhyre skjeldent å finne en engelsktalende taxi sjåfør på utseiden der. «Men det er ikke sikkert at de vil bli så savnet, pga at byen har jo mer enn 700 cabbies å ta av, men som er med minimale språkkyndighet dessverre.

Endringen påvirker flyplassens drosjer og  advarsler om taxidriften ved nye flyplassen vil begynne å bli utstedt.

Taxisjåførerene ved den nye flyplassen vil også måtte investere i helt nye biler. Ifølge presidenten i Coopcon, José Anchieta. Så vil alle drosjer i drift på flyplassen innen 2 år bruke Spin modellen levert av Chevorelt. «Først vil 80 nye biler av den typen bli innkjøpt. Andre, som fortsatt har svært nye biler, skal endres\byttes ut  i denne 2 års perioden, «forklarte han. Han legger til investeringene for taxisjåfører, blir på mer enn R $ 2,5 millioner for finansieringen. Ifølge direktør for Demutran (kommunale Institutt for transitten ved São Gonçalo) oppstod kravet ifølge  Paulo Roberto,  pga kravet til denne modellen hovedsakelig på grunn av muligheten til å ta med kundenes store kvanta av bagasje. Valdecir har allerede kjøpt og finansiert taxien sin. Bilen er allerede påført de nye klistremerkene, som identifiserer den med den nye plassen. «Når den nye flyplassen begynner å operere, må vi være på plass der,» sier han.

I tillegg til taxibiler, vil samarbeidende medlemmer investere i byggingen av et nytt hovedkvarter\servicebygg, med en prislapp på R $ 325 millioner. Parkeringsplass, garderobe rom, kjøkken, bad og kontorer bygget på grunnen til Inframérica. Hittil har man imidlertid ikke bestemt når et slikt arbeid skal starte, så foreløpig så blir bil-setet arbeid\ventested for drosjesjåfører på parkeringsplassen på flyplassen.

Også ifølge Anchieta, må sjåførene for drosjer kunne jobbe frem til minst midnatt for kundeservice og servicen løper 24\7. Men det er ingen prediksjon av hvor mange jobber som vil kunne genereres. Du kan selv bli taxisjåfører på den nye flyplassen om du i dag arbeider på den gamle i Parnamirim, hvis du oppfyller de nye språk kravene og har gjennomført det påkrevede standard taxi-kurset, ellers ikke.

Prislisten, som omfatter profesjonelt taxi-arbeid, vil bli dyrere enn før og vil ha som hovedmål til hovedsakelig å oppfylle alle krav til sikkerhet, sier presidenet i rådet hos samarbeidene taxi sjåfører. samarbeidende. «Passasjeren skal betale for turen på forhånd i kassa og deretter ta turen. Det er tryggere både for ham og taxisjåføren, som da ikke gå med penger på seg, med risiko for å bli ranet.

Åpningen av den nye flyplassen.

Til tross for den tidlig prognosen for operasjoner med start på dag 22.mai, er det ennå ikke fastsatt eller bekreftet når innvielsesseremonien på den nye flyplassen i São Gonçalo do Amarante, skal finne sted. Dette opplyser de offisielle kildene konsultert av rapporten fra konsesjonsinnehaveren; Inframérica Consortium,  og sivil luftfarts avdeling (SAC), den brasiliansk forening av flyselskaperne (ABEAR) og National Civil Aviation Agency (ANAC).

 

Den nye flyplassen bør være ansvarlig for kommersielle flygninger innen staten, under World Cup, som inkluderer 274 nye flyruter til Natal utgitt av ANAC tillatelser for  perioden. Augusto Severo, vil i sin tur vil kunne motta Executive flyreiser som VIP personer innen FIFA ledelse og kjente fotballspillere. Som forklart av presidenten for Infraero, Gustavo do Vale, som på besøk til RN i mars, har man foreløpig utelukket muligheten at Augusto Severo vil kunne få vanlige kommersielle flygninger under World Cup, bare slike VIP-stjerner, fotball lag og og FIFA topper vil kunne lande i fred og ro her. Men hvordan den skal brukes etter VM.  Men, definisjonen på flyplassen blir likevel da; en ren militær flyplass med trafikk av militært personell som utgjør ca. 35% av den totale personell trafikken på Augusto Severo pr. idag og denne andelen blir igjen på den militære flyplassen selvfølgelig. Den overføres ikke til den nye, når man nå får sin egen eksklusive flyplass for alle typer av miltær personell\familier. Likevel så er det muligheter for at denne flyplassen vil bli forminsket endel pga det store fallet av passasjerer og det har vært snakket om å gjøre en stor del om til et shopping Mall eller et Convention Center, men ingenting er avgjort.

DEN NYE FLYPLASSEN

Tidsfrister og prosjektrelatert informasjon:

Starten på arbeidet: August 2012

Sted: Byen São Gonçalo do Amarante

Arbeidsstatus: 99% klar

* Operasjon begynner:

22 mai 2014 med forbehold.

50 stk  antall butikker i passasjerterminalen.

850 parkeringsplasser.

Augusto Severo har 527.

 

* To datoer har allerede blitt kunngjort for starten av fly-operasjoner: 15 April 2014 og 10 mai 2014. Den nye datoen nå (mai 22) ble utgitt på 22. April. Prediksjon er at flyplassen Augusto Severo slutter å motta vanlige kommersielle flygninger når man starter det nye  operativsystemet, men ikke før.

Så nå sitter vi her på steingjerdet vårt da og lurer på hva det egentlig er som skjer bak fasaden og ute i kulissene her > når åpner egentlig den nye flyplassen? Brassene her sammen med oss bare flirer og sier som vanlig; Vi skal si dere det – når vi kan ta på den åpnede flyplassen!

Ellers så var frokost kurven på det jevne idag, men med et flott tillegg; En flaske sprudlende rosè vin av merket ; Marcus James. Rimelig men en fantastisk fin kvalitet. Anbefales!

marcus james

 

142810