Arkiv

Full fyr i butikk som selger bildekk.

Stygg brann ødelegger dekk butikk og stenger Rua Doutor Mario Negòcio.

En dekk butikk fyr tok på slutten av natten på gaten Rua Doutor Mário Negòcio, i nærheten av Barrio das Quintas, på vestsiden av Natal. Brannen startet rundt 23:30, og så langt det er fortsatt brann og røyk på stedet. Gaten er stengt i begge retninger. Prognosen er at situasjonen skal være under kontroll innen tidlig på ettermiddagen mandag (19).

Ifølge brannvesenet, har vært brukt mer enn 120 tusen liter vann til slukking av brannen og seks brann-lag er på scenen som nå kontrollerer situasjonen. Både Marinen og Hærens brannvesen har assistert under slukkingen. Arbeidet pregs av er hindret av at det brennende materialet blir flytende og utvikler en voldsom varme og giftig gass og er derfor vanskelig å få bukt med.

Den elektriske energien i bygningen er nå også kuttet, for å hindre ytterligere utbrudd av brann. Trafikk-agenter ble også sendt til regionen og det er omkjøring i de omliggende paralelle gatene inntil videre.

Her i et herlig solskinn på gjerdet vårt ute i det grønne, så er det full kos og frokostkurven er kommet på bordet, med ferkst fransk-brød, godt smør, ost, skinke og hjemmelaget norsk syltetøy (Natal produsert). +++ det vanlige.

Ha en fin kommende uke alle sammen.

franskbrød

PS   NB! Tips >> EXTRA ha nå tatt inn igjen flott kremfløte som kan piskes og med lang lagringstid. (0,2 l og 1,0 l i kjøledisken – Amelia)

DS