Arkiv

Beboerene rundt Arena das Dunas området får en spesial oblat.

Semob utvider fristen for registrering av biler innenfor sikkerhets-ringen til Arena das Dunas.

Byen Natal, har gjennom sekretariatet for urban mobilitet (SEMOB), opplyst at man vil forlenge fristen av en akkreditering av bileiere som bor i nærheten av Arena das Dunas (sikkerhet omkretsen) frem til søndag 25.mai.. De som ønkser å kjøre innenfor denne sikkerhets-ringen under fotball VM, må sørge for at de kan bevise at de virkelig bor innenfor denne ringen overfor myndighetene for å kunne få dette nødvendige oblatet.

Hver bil får en sabotasje-sikker oblat som blir tvingende nødvendig å inneha for å kunne kjøre eller parkere denne bilen innenfor  dette begrensede området i løpet av VM. Webområdet som omtaler begrensning, sier at man kan ikke lenger parkere på den offentlige motorveien, med fare for at bilen(e) øyeblikkelig vil bli tauet bort pga spesielle sikkerhetslover som trer i kraft under VM.

Ifølge  Aurino Borges, diretør for Departamento de Educação de Trânsito da SEMOB, formålet med bestemmelsen å sikre en bedre tilgjengelighet, sikkerhet og retten til å kunne komme og gå som normalt for beboerne som ligger rundt arenaen, samt å sikre\lette organiseringen av trafikken under World Cup.

Ellers er det mye fint vær for tiden her på gjerdet vårt, de få regnbygene som dukker opp er oftest på kvelden og natten og det passer oss utmerket, selv om det blir litt vel fuktig for dem som sover ute AC. Ellers så diskuteres det COPA an mass og f.eks. problemer med å få tak i billetter!

Frokost kurven idag var svinetung og dette skyldes den enkle grunn at det lå en diger vannmelon (Melancia) på hele 11kg. oppe i kurven. Så nå er det bare å fråtse ivei på kald sprø, søt, brasse-vannmelon, for denne typen ser vi aldri hjemme dessverre.

melancia

133437

VM+Brasil+logo-300x170