Arkiv

Har du ennå ikke fått tak i billetter?

FIFA vil sette en andre gruppe av billetter ut til salgs i juni!  NB!

På slutten frem mot World Cup, er det fremdeles håp for fans som fortsatt ikke har fått billetter til de største hendelsene innen fotball-verden noensinne . FIFAs markedsførings direktør Thierry Weil sa fredag (23,05), i Rio de Janeiro, at man vil  sette ut en andre gruppe av VM billetter for salg, fra 1. juni på deres offisielle hjemmeside og distribusjons sentre er installert i alle de 12 vertsbyene.

Disse nye billetten som nå tilbys for salg er i ;Cuiaba, Curitiba, Porto Alegre og São Paulo som ennå hadde utsolgt alle sine billetter.

Bunken vil bestå av billetter som FIFA har holdt tilbake som sikkerhet fordi at man ikke var helt  sikker på den nøyaktig kapasiteten på stadioner som nylig ble åpnet. «Vi fortsatt gjør en undersøkelse av antall plasser som tilbys i Cuiaba, Curitiba, Porto Alegre og São Paulo. Når vi har lagt dette antallet ut for salg . Dette vil trolig skje fra 1 juni, «sa Weil. «Det vil være billetter til div. kamper under VM .

Fortsatt er ikke alle billetter blitt utsolgt. Weil mener det vil være «et betydelig antall» enda som ikke har hentet sine billetter, eller som har bestillt flere billetter enn de trenger. Markedsføringssjef av FIFA uttalte at under VM i Brasil vil det være 400 000 fler billetter tilgjengelige for fansen  enn det f.eks. var i Sør-Afrika. «Vi gjorde en stor innsats for å sikre at antallet billetter som fans kan kjøpe til å være så stor som mulig. Jeg tror vi har nådd en tilfredsstillende situasjonen,»sa han.

Kampen mot svartebørsen.

Man sender nå ut en stor advarsel mot å kjøpe billetter på svartebørs – uten FIFA distrubusjonen. «Det er bare to lovlige måter å få billetter til World Cup: på fifa.com nettside eller ved distribusjons sentrene. Det beste er å skygge unna slike pirat billetter, for du kommer ikke inn på stadion med disse. Navnet som står på billetten, serienummer og ID som pass, ID-kort som er FIFA godkjent – alt dette må stemme overens for at du skal kunne gå inn på stadion og sette deg i DITT SETE!

Det vil nå være et eget team på hvert stadion gate\inngang som skal hindre at noen med falske billetter skal komme inn. «Vi kan ikke kontrollere alle mennesker, men hvis vi ser noe mistenkelig, så vil vi slå hardt til og slike billetter vil bli beslaglagt og peronen vist bort fra stadion.. Hvis vi oppdager et problem, så la oss handle sammen. Når folk kommer til stadioner, så er det meget store sjanser for at slike billetter blir beslaglagt, særlig pga det nye sikkerhets systemet rundt nettopp dette problemet sier Weil.

Ifølge FIFA, er det allerede solgt 2,75 millioner billetter for World Cup. Av dette totale er omtrent 570 tusen allerede fjernet og andre 535 tusen sendt til fans via e-post avtaler.

Så kanskje det er lurt å holde et øye disse billettkontorene om hva som legges ut av «ikke betalte» billetter etc. I Natal er det et slikt kontor på shopping senteret i Cidade Jardim. Men husk å ha med passet hver gangdu sjekker der.

141403