Arkiv

5 personer ble arrestert for tyveri etc. idag morges.

Fem personer er blitt arrestert for tyveri ved daggry idag.

Minst fem personer ble arrestert for innbrudd i de tidlige timene av søndag (25) og videresendt til politiet på vakt på sørsiden av byen. I ett tilfelle, forsøkte en gutt  å stjele ti merke-jeans på lageret til butikken Renner ved , Praia shopping, men ble pågrepet av sikkerhetsvakter.

Ifølge informasjon fra vakthavende politi  så er tyven João Maria Sabino de Lima rus avhengig. Han ankom butikken, stappet så klærne i en svart veske og prøvde å forlate btikken uten å bli oppdaget\betale for dem, mens butikken var åpen.

Tre turister ble også offer for vold på Via Costeira, i nærheten av hotel Imirá. Ifølge informasjon fra politikk, ble utlendinger angrepet av tre personer med balltre og kniver. Røverne tok bare mobiltelefoner, men politiet klarte å finne dem igjen gjennom GPS-funksjoner i telefonene. Bare én av kriminelle ble arrestert, identifisert som Allan Cardeck.

Drap

Drap ble også registrert i Felipe Camarão regionen, på vestsiden av Natal. Francisco de Assis Pereira Júnior, 23 år gammel, ble skutt i nabolaget der han bor. Politiet tror de har viktige spor å gå etter i denne saken, men er taknemlige for ytterligere tips fra publikum.

Vi tar også med i samme slengen at hele 18 bilførere ble tatt for fyllekjøring langs Via Costeira under en såkalt «Blitz» kontroll her på morgenen 25.mai

Hele Via Costeira ble kontrollert i flere timer og fyllekjøreren kom nærmest i stim sier trafikkpolitiet til media. Hele 1.021 bilførere måtte blåse i ballongen under blitzen. I tillegg tok politiet mange som kjørte uten førerkort.Politiet øker stadig antallet av sine kontroller, etterhvert som de får stadig flere promillemålere (pust) til disposisjon.

Administrative prosedyrer resultere fra en bot på R $ 1.915. OSS 18 straffesaker, og noen bilførere måtte til fengsling, alt avhengig av hvor stor promillen var.

Lederen for trrafikk politiet sier at det virker som om mengden av fyllekjørere er uendelig – de bare kommer og kommer og kommer sier han til media.

Etter de nye reviderte SECA lovene, så kan nå staten i siste instans beslaglegge kjøretøyet og selge dette på en auksjon, uavhengig av hvem som eier bilen!  NB!

Det er nydelig vær her på gjerdet idag, en bra behagelig vind gjør at det passer fint å sole seg uten å bli stekt.

Frokost-kurven skuffet nok litt idag på en søndag dessverre, men vi koser oss for det vi.

Ha en fortsatt fin søndag

og kommende uke- alle sammen.