Arkiv

En bra nyhet for trafikken i Natal.

Byen setter i drift tunnellen ved Avenue Romualdo Galvão.

Den første av seks nye prosjekter og veiarbeid rundt Arena das Dunas, i distriktet Lagoa Nova, slippes nå fri for biltrafikk siden 10:30 søndag (25). (igår)

Tunnelen Romualdo Avenue Galvão som passerer under Avenida Lima og Silva vil være til stor glede for bilistene i de sørlige bydeler i Natal, på vei mot de øvrige bydelene. Utfordringen nå er å levere fem andre strukturer-en av dem, men viadukten på begynnelsen  av BR 101, kan bare fullføres etter fotball VM dessverre. Som det er annonsert av ordfører Carlos Eduardo, var det i morges etter påslipp av trafikken, mange blide ansikter å se hos bilistene..

Tunellen  Avenida Raimundo Chaves på Prudente de Morais, vil ikke bli klar før den 12.juni, altså dagen før den første kampen i VM i Natal.

Ifølge Carlos Eduardo, holder man videre  på med arbeidene ved Stadion tunellen, fra  skjæringspunktet mellom boulevardene som møtes ved  São José, i tillegg til tunneler ved Avenidas Jerônimo Câmara og Capitão Mor-Gouveia og satser på at disse skal bli ferdige til den 9 juni. Strukturene vil være fden 31.mai, i henhold til sekretær, Tomaz Neto, men trenger noen dager for å installere skilting og trafikklys, utover selve maling-arbeidet.

Som for tunnelen fra Avenida Romualdo Galvão, som ble evert igår på søndag, sier sekretær for urban mobilitet (Semob) at den vil forsterke tilgangen mot Norton Avenue og bilførere må lese den nye skiltingen og returnere ved Quarto Centenário viadukten.

Vi gleder oss storartet her på gjerdet vårt over disse nyhetene, da trafikken i Natal nærmer seg et totalt kaos – særlig i rush-timene. Et fint sole-vær her idag også med et fint slør over himmelen som effektivt stopper mye av de farlige ultraviolette kategori  C-strålene, så man blir ikke så lett brent. Det ser ut som om været her nede om vinteren har ofte slike svake slør over himmelen, noe som er helt ypperlig for turister og andre badgjester som vil sole seg og ikke bli stekt!

Ellers så var frokost-kurven helt standard idag, kun litt ekstra sjokolade var å se.

Ha en fin uke alle sammen!

136642