Arkiv

FIFA var på lyn visitt igår i Natal.

Tidsfrist

Vi trenger en total forpliktelse av alle de involvert her i Natal til å sikre at alt vil være klart til den første kampen 13/6. Dette i følge en melding på Twitter, som Fifa generalsekretær Jérôme Valcke oppsummerte under sin rask passasje gjennom Natal i går på en runde til inspeksjon av Stadion Arena das Dunas og prosjektene til mobiliteten som fortsatt blir utført rundt sports arenaen.

Mobile plattinger i sektor rundt i arenaen som skulle være klar innen 22.mai, er fortsatt under arbeide med  sine seter, til tross for at medlemmer av lokale organisering komiteen (Kol) 2014-VM, har sagt at Arena das Dunas skulle være 100% klar til å motta World Cup, FIFA gjorde observasjoner om at den siste finpussen nå foretas og pågår. «Vi gjør alt vi kan for Arena das Dunas. Vi har et løp mot klokke og, mye finpuss gjenstår før vi kan ta imot fans og media, » beskrevet med bilder som  illustrerer at enda gjenstår mye før alle stolene i  installasjonen av den mobile arenaen`s plattinger er på plass i Natal.

Med tanke på kampen mellom Mexico x Kamerun, som vil åpne sekvensen av fire kamper i hovedstaden i RN,  fokuserte generalsekretæren fra FIFA, at nå gjenstår det bare spørsmålet om kvaliteten på gjestfriheten som serveres til publikum i dagene med kamper og dagen i mellom, blant annet på FIFA-festene.

 

Til tross for varslet som bemerket mangelen på ferdig monterte stoler på den mobile arenaen på Arena das Dunas og selv om det nå er virkelig knappe tidsfrister, er likevel bekymringene minimal. Likevel er man hissig på å denne monteringen på plass da de representerer opptil 11.744 flere tilskuere på kampene. Leien for dette utstyret vil beløpe seg til rundt 44,8 millioner reals inklusive montering og demontering, men på den annen side så vil så mange ekstra sitteplasser kunne innbringe mange millioner av reals som kan trekkes fra.

Utlendinger

Nå som det mangler bare 14 dager før avspark for første World Cup kamp i 2014 i Natal, så begynner allerede utlendingen å sette sitt preg på byen, de som kombinerer VW med en god ferie. Statens sekretær for turisme har lansert en kampanje rettet mot å gjøre Natal ekstra velkommen for utlendinger og besøkende som kommer og kunngjorde igår at 7.000 japanske billetter nylig ble  kjøpt for å se konfrontasjon mellom Hellas – Japan  i Arena das Dunas.

Mottakelsen som skjer i regi av Potiguar indianerne vil være det viktigste våpenet som brukes av turistsektoren RNS for å overbevise disse nye besøkende om å komme tilbake til Natal ved neste anledning i ettermarkedet. Spesielle grupper er oppstått for at f.eks. Japanere vil bli godt tatt vare på under VM, både kulturellt og sosialt.

Vi som også idag sitter på et klissvått gjerde med plast under stumpen og speider etter blå flekker. handlet inn litt «fotball-VM greier på Supermarkedet igår slik at vi virkelig bidrar med en skikkelig VM-stemning. Blant annet 2 stk Viking hjelmer\luer med horn i brassefarver, som vil skal viderepynte med norske flagg og ansiktsmaling i rødt-hvitt og blått samt Gult og Grønt + T-skjorter og luer\capser etc.

Både vi og brassevennene våre kjenner nå en svak rumling av VM-toget som nærmer seg og blir sterkere dag for dag!

Ellers så stemte det med forvarselet fra igår om en flott Norsk Bløtekake m\ekte krem i frokostkurven idag – nam nam!

Ha en flott dag alle sammen!

143603

blautis