Arkiv

Store drømmer om den nye flyplassen

Store drømmer.

Til tross for at det fortsatt ikke er bestemt noen  åpning av den nye flyplasseng  guvernør International Airport Aluízio Alves, så slår  de som skal drive den nye flyplassen de neste 30 årene, på stortrommen. Målet er å gjøre området rundt flyplassen til et område for industri og tjenester i løpet av de neste årene. Dette ifølge Consortium Inframérica, som drifter flyplassen, minst to ventures er under avklaring: byggingen av et hotell og utvidelse av Last terminalen på 4 tusen til 40 tusen kvadratmeter og, tiltrekke bransjer på et høyt nivå til flyplass området.

 

Ifølge administrerende direktør i konsortiet, Alysson Paolinelli, som sier at åpningen av den nye flyplassen, skal skje i morgen (31), kl. 08:30, sier at dette er bare bare den første fasen av investeringen. «Vi har et stort område med plass for for mange ventures utover denne strukturen, som er en drivstoff – terminalfor flyplassen.

Men til slutt så er det bare ANAC som vil kunne gi grønt lys for flyoperasjoner ved den nye flyplassen.