Arkiv

Den nye flyplassen åpner uten autorisasjon for internasjonal flytrafikk

Den nye flyplassen åpnes uten autorisasjon for internasjonale flyreiser.

Til tross for at den bærer ordet «internasjonal» i navnet på flyplassen guvernør Aluízio Alves, i São Gonçalo do Amarante, så har denfortsatt ingen tillatelse til å kjøre internasjonale flyreiser som krysser de brasilianske grensene, ifølge IRS sitt regionkontor i Rio Grande do Norte. Assisterende representant for staten  i  inntekts enheten, Francisco Aurélio de Albuquerque Filho, forklarer at dette skyldes at man mangler toll innbetalings-terminal-autorisasjon som er tildelt for passasjerer og internasjonale last. En rapport ved den siste inspeksjon, holdt i går, så må . Likevel opplyser sivil luftfarts avdeling (SAC) for formannskapet i republikken og  National Civil Aviation Agency (ANAC) og Inframérica å kunne bekrefte første fly skal ankomme denne søndagen (1.juni).

Det første internasjonale fly til flyplassen kommer fra Portugal og planlegges å ankomme rett før midnatt. Allerede i de tidlige timene på mandag går samme fly, fra TAP, avgårde mot Portugal. Men dette kan ikke dette skje hvis ikke toll betalingen og autorisasjon har blitt gjort.

Inframérica har sørget for at strukturen av det meste allerede er montert og på plass og at arbeidet i terminalen starter opp idag 31.mai

 

Den første dagen i normal drift , er 20 rutefly planlagt til å komme og gå ved flyplassen.

Assisterende representanten uttalte at utsiktene er at en foreløpig godkjenning burde kunne foreligge i løpet av den neste dagene 5 og 6. «Normalt har man lov til å starte opp med innenlands flyreiser,men ikke internasjonale før denne toll-autorisasjonen foreligger.

Gjennom sitt pressekontor rapporterte Inframérica at hele strukturen på luftfart allerede er overført til den nye flyplassen og at de siste dagene, har flere organer som yter eller overvåke tjenester for ekstraordinære forpliktelser til publisering driften ved flyplassen, noe som har skjedd i dette tilfellet.

Ny Terminal

Aluízio Alves guvernør International Airport begynner operasjoner denne lørdag, 31, 8:30. Første internasjonale fly er planlagt for søndag (1/6) hvis riktig autorisasjon foreligger da.

143810