Arkiv

ENDELIG! så har den etterlengtede tiilatelsen kommet!

 

Internasjonale flyreiser fra\til den nye flyplassen  er lansert.

Det første internasjonale fly til den nye flyplassen guvernør Aluízio Alves , lander i dag kl 12:00 i São Gonçalo do Amarante, er flight nr. TP 003 fra TAP som kommer fra Lisboa. Dette ble bekreftet i går av National Civil Aviation Agency (ANAC), Inframérica Consortium og flyselskapene. Nyheten ble gitt til media etter at IRS publisere en forløpig dispensasjon, fra 2 til 8 juni og internasjonale flyreiser i lokalene. Den nye flyplassen som har vært i drift siden lørdag (31), men hadde ennå ikke blitt klarert for å motta flyreiser fra utlandet. Den riktige Offisielle åpningen av strukturen vil skje på mandag (9.juni) med President Dilma Rousseff tilstede.

Rio Grande do Norte har en direkte flyrute til Lisboa\Portugal, som drives av TAP, tre ganger i uken. En av disse flyreiser ankom sist søndag (1) og måtte bruke den gamle flyplassen Augusto Severo. I dag, kommer et annet fly kl. 12:00 og tar av kl 18:00 ifølge Inframérica, hvis passasjerer for 18:00 flyvningen befinner seg på den gamle flyplassen, Augusto Severo vil de bli sendt til den nye flyplassen (gratis) og gjøre med innsjekking og ombordstigning lettere. Passasjerer kan stille spørsmål til TAP telefon nr. 210-6060.

Nå skal den nye flyplassen igjennom en 4.måneders periode, da man skal evaluere de avgiftsmessige\skattemessige sidene ved driften av den nye flyplassen. Dette er som nevnt tidligere den første privatdrevne flyplassen i Brasil og spesiellt skattemyndighetene er spente på hvordan dette utvikler seg fremover i de neste 4 månedene.

144053                                      Innenland skrankene igår.