Arkiv

Man satte inn et nattskift !

Et nattskift, økte fremdriften med 30%.

For å sikre levering av arbeidene  for en bedre mobilitet rundt det komplekse området av Arenas das Dunas, har man siden januar i år måttet drive arbeidene også om natten for å kunne øke fremdriften med 30% hver måned, dette ifølge Tomaz Parsi, ansvarlig for offentlige arbeider innen infrastruktur. Så med ekstra skift så har altså arbeid oppnådd en gledelig økning i fremdriften på 30% ,hver måned.

Natt arbeidene ble innført tildlig på året og lagt inn i fremdriftsplanen og for å sikre overholdelse av tidsfrister. Det er rundt 400 ansatte som jobber bare på denne tiden fra 19:00 til begynnelsen av dagen, rundt kl. 06:00. Man begynte sammen med de andre skiftene, å bruke totalt 1450 arbeidere i arbeidene for økt mobilitet i Natal.

Det var ikke nødvendig å øke midlene for dette arbeidet med to satsvise skift, som gir en økt mobilitet og tjenester rundt Arena das Dunas som var budsjetterte på R $ 222 millioner. Ifølge sekretær omfatter en differensiert kontrakt (budgivning systemet innført for disse verkene) at objektene løper på en striks kontrakt med pålagte krav pålagt om ferdigstillelse ifølge kontraktene. Altså er det opp til entrepenørene å få ting og tang ferdig som lovet i kontraktene.

For øyeblikket er arbeiderne i gang med rengjøring av området, asfaltering av fortau, sliping, malerarbeid, ledninger og kabler. I følge de de siste prognosene er planen nå å innvie dette prosjektet på neste mandag 9 juni, stadion-viaduct, 325 meter lang, som ligger på Avenida Prudente de Morais; tunnelen langs Avenida Lima e Silva . São José; tunnelen langs Avenida Jerome Chamber mot Avenida Prudente de Morais og catwalken lnangs denne samme Avenuen. Med disse leveransene så vil Avenida Prudente de Morais ikke til å kjenne igjen.

Men nå så må enda noen tiltak fortsatt å ville være nødvendig i denne retningen. Prudente de Morais Avenue lukkes på strekningen mellom Miguel Castro og Raymondo Chaves, i dette  distriktet av Lagoa Nova, fra den 12:0 denne torsdag, for asfaltarbeider som vil pågå frem til mandag. Informasjonen ble bekreftet av det øverste innen den kommunale urbane mobilitet (SEMOB), Carlos Eugênio.

Pga dette så vil visse busslinjer slite med endringer i sine reiseruter. Mot sentrum fra forsteder oppstårdet  avvik ved avenida Miguel Castro, Rua, Raymondo Chaves, Coronel  Joaquim Correia og Yahyahs Chaves, før man på mandag er tilbake og følger den vanlige ruten.

Man håper at bilistene og reisende setter seg nøye inn i omkjøringene, slik at alt går glatt og smidig.
9 av ti arbeider rundt Arena das Dunas leveres neste mandag 9.juni. Vi antar at dette også skyldes at president Dilma Rousseff er i byen da, for å åpne den nye flyplassen offisiellet?

222 millioner Real er blitt investert i byggingen av disse strukturene for å bedre mobiliteten i Natal.

144105