Arkiv

Det er ikke slutt !!!

VM+Brasil+logo-300x170Har dere enda ikke fått billetter til VM-kampene i Natal, så er enda ikke alle sjanser ute. Hver dag så kommer det inn rest-billetter som legges ut for direkte salg på FIFA kontoret i det lille Shopping senteret i Cidade Jardim. Senest igår ble det rapportert om ledige billetter til kamper i Natal og gledestrålende skandinaver fortalte oss at de igår 6.juni fikk topp-billetter til halv pris på åpningskampen. (pensjonist pris) De fortalte også at det stadig kom inn billetter som skulle selges og at disse ble oppført på en skjerm med klokke slett (når de legges ut) og priser.

FIFA sier at dette er billetter som ikke er avhentet av bestillere, eller billetter som FIFA har holdt i bakhånd i tilfelle ikke de mobile ekstra seteradene kom på plass som planlagt. Det ser nå ut til at alle de ekstra tusener med ekstra seter kommer på plass som håpet.

Men man må hele tiden stikke innom og sjekke denne nevnte skjermen for å se om man kan få napp. Det gjorde våre skandinaviske venner igår og rapporterte gledestrålende om at de endelig hadde fått VM-billetter. (etter i mange måneder hadde forsøkt via FIFA og internett).

Så det er enda håp for billetter, men husk for all del å ta med passet deres om\når dere får napp!

Lykke til.

VM+Brasil+logo-300x170