Arkiv

President Rousseff avbryter besøket sitt for å innvie den nye flyplassen.

Dilma avlyser besøket sitt i Rio Grande do Norte.

President Dilma Rousseff deltar ikke vedi den offisielle åpningen av guvernør International Airport Aluízio Alves, som har vært i drift siden 31 mai. Informasjonen ble bekreftet av formannskapet. Hendelsen, men innvielsen skal holdes idag kl. 10:30 mandag 9.juni som planlagt, med tilstedeværelse av minister for sivil luftfart, Moreira Franco.

I samsvar med råd fra formannskapet i republikken før helgen, så ble opplyst en deltakelse av Dilma i åpningen, når hun forble her i ca 90 minutter i RN. Men Rousseff har fått influensa og avbrutt sin deltakelse i seremonien.

På åpningen, vil minister Moreira Franco åpne flyplassen offisiellt på vegne av styret, ni dager etter starten av driften av terminalen. Seremonien skjer i den store lobbyen ved boarding skrankene og både politikere og myndigheter deltar.142380

VM+Brasil+logo-300x170