Arkiv

Rådhuset deltar i en sermoni ved å åpne nye muligheter for trafikken i Natal

VM+Brasil+logo-300x170Dennee mandag (9), skal Rådhuset i Natal overlevere nye veier for  komplekset rundt Arena das Dunas. Men man klaer ikke å få alle tiltak ferdig og klar til bruk for befolkningen. Men til tross for at alt ikke er ferdig til VM, da hele området blokkeres og med bare fem dager til starten av World Cup, er natalenserene ikke helt  sikker på hvordan man skal kjøre i dette området.

Ana Silva som er Prefeitura i Natal har gitt løfter om å fullføre arbeidet og slippe på trafikken i morgen, for de fleste av arbeidene rundt Arena das Dunas.

Arbeidene har bestått av seks tunneler, to bruer og to ganger, den komplekse Dom Eugênio de Araújo Salles,  ble bygget på bare seks måneder. Av de ti arbedene, så vil minst en av viadukten på BR-101, ikke kunne bli klar før til slutten av World Cup og annen ved Rua Raymond gaten så kan ikke tunnellen åpnes for trafikk i morgen. Ifølge det kommunale offentlige og infrastruktur selskapet SEMOPI hper på en  levering av tunnelen  den 15 juni og viadukten over BR-101, så må nok trafikken vente til i slutten av juli.

Myndigheten håper nå at disse arbeidene gjør at infrastrukturen i gatebildet i særlig syd-Natal , vil få en stor positiv oppsving og man gleder seg til å se forandringen og da særlig i rush-tiden.

 

VM+Brasil+logo-300x170