Arkiv

Internett problemer på den nye flyplassen.

 

Intet Internett-signal, gjør det umulig med kreditt operasjoner,på den nye flyplassen.

Største problemet i første uke av den nye flyplassen i Natal, så sliter man å bruke terminaler for betaling med kredittkort. Gang på gang må kjøpmenn løpe prundt med sine terminaler, eller gå utenfor terminalbygningen for å oppnå kontakt. Søket etter et Internett-signal, som er av de sjeldne på den nye flyplassen Aluízio Alves.

Kostnadene for bruker av Internett, fasttelefoner og kort maskiner er vanlig blant forhandlere. «Internett som vi bruker kommer fra flyplassen, men WiFi forholdene blir bare dårligere og dårligere. HOvedgrunnen er at man ikke har noen kabelforbindelse (kobber) med utenverden når det gjelder Internett. Flere selskaper river seg i håret over Internett forholdene på flyplassen.

Taxi turene vil også bli dyrere og  pga dette og ifølge en videobutikk, som også har bedt  om å være anonym, sier at man ofte må ut på parkeringsplassen for å finne et Internettsignal. Bruk av 3 g-nettverk er et alternativ til fravær av WiFi, men selv om dette er annonsert som «gratis» av Consortium, så fungerer heller ikke dette på enkelte steder i terminalen.

Delfina restaurant – bare med en gratis tilgang til nettet ute i  lobbyen flyplassen, sier at ofte forlater kunder restauranten da det ikke lar seg gjøre å betale med kreditkort. Vi har tatt to telefoner til Inframérica og klaget, men har ennå ikke mottatt noe svar, sier manager Fabiene Lima. På restaurantene så  betales vanligvis 90% av ordrer med kredittkort. Når journalisten spurte driftsansvarlige for flyplassen om dette problemet, så svarte man bare at innstallatørene skal prøve å etterjustere apparatene.?

Dette her virker rett og slett amatørmessig av den nye flyplassen. Se å få lagt inn minst to kobberlinjer med stor båndbredde til selve flyplassen og monter opp professjonelle Wi-Fi routere og\eller direkte kobberlinjer til selskaper som foretrekker dette, som f.eks. flyselskaper og statlige selskaper.

Slik som det er nå, er det ikke noennet enn en stor vits fra ende til annen. Skam dere – nye fine flyplassen.

new-home

VM+Brasil+logo-300x170