Arkiv

Buss streiken er i gang.

Alternativo stopper opp og overfylte busser under buss streiken .

Første timene av begynnelsen av veien, Christmas’ streik på torsdag (12), resulterte i alternative stopper og overfylt busser. Selv Workers Union (Sintro/RN) skulle sikre at 30% av flåten vil være tilgjengelig for befolkningen, så var ikke ikke de første bussene igang før 6 til 1,5 timer etter normal arbeidstid.

Flere mennesker kommer ikke på jobb idag pga mangel på en offentlig transport dessverre. Det har vært rapporter om at busser ikke stopper mer og uten at de er overfylte og dette gjør alle på de overfylte buss stoppene mektig vrede og forbannet.

MPT krever forståelse mellom bedrifter og veien

I garasjen til Guanabara, skal bare 77 av 254 busser frigis til å kjøre sine ruter idag. Ifølge en representant, som nektet å identifisere seg, har bare en tredjedel av de 500 ansatte i garasjen jobbet i morges. Den første bussen, line dos Coqueiros Park (77), ble kjørt først kl. 06:00

En veiledning av Sintro, ifølge direktør José Avelino , så jobbes det nå bak kulissene for at flere busser kan bli frigitt etter kl. 09:00.

Etter hva vi hører, så har buss sjåførene liten sympati blant befolkningen, ved at de rammer en uskyldig tredjepart på denne måten og på nytt skremmer bort utenlanske turister som er kommet for å nyte VM og Natal. Dere bare ødelegger for oss alle er parolen ute på gata!

141520