Arkiv

Gringos drøsser inn på flyplassen.

 

Utlendinger invaderer Natal og antall flypassasjerer stiger.

Grønn kjoler, masker, eller følger med store og typiske «paraplyer», meksikanske hatter, så kommer meksikanske fans og samt turister fra flere andre nasjoner har begynte ankomme til Natal for World Cup, som vil bli offisielt åpnet i dag, men i Natal så spilles den første kampen i morgen kl. 13:00, når Mexico og Kamerun møtes på Arena das Dunas.

I går, landet  fans i hopetall på flyplassen guvernør Aluízio Alves, i São Gonçalo do Amarante. I resepsjonen så var det masse klager om at flyplassen bare virket halvferdig og  flere av tjenestene som tilbys, inkludert taxi vare bare elendig. Flere klaget over hvordan flyplassen ble drevet .Flere måtte vente på taxi i over 15 minutter tjenesten for pengeveksling var latterlig dårlig. Vi som kommer fra Mexico føler at vi er kommet til et U-land sammenlignet med Mexico og de store byene syd i Brasil som er mere service-minded, selv om det der også er meget tid-krevende å ankomme Brasil. Men Brasil er jo et veldig vakkert land, så det veier mye opp mot dårlige flyplasser. Men, de ble ganske tankefulle da de fikk vite om en pågående busstreik.

 

Aluízio Alves guvernør flyplassen mottar nå alle rutefly for RN. Selv med den nye terminalen i drift kommer likevel VIP-personer og FIFA ansatte til den gamle flyplassen, der det er litt andre og bedre forhold, Augusto Severo flyplassen i Parnamirim, som nå er blitt militær flyplass.

Etter brasilianerne var amerikanerne som kjøpte de fleste billetter bound for World Cup i Natal. Torsdag, vil 83.09% av setenesom  tilbys for Rio Grande do Norte være opptatt\solgt.På søndag kommer dette tallet opp i 87.83%. Så solgte seter har øket formidabelt.

144509

 

VM+Brasil+logo-300x170