Arkiv

Karneval tilstander i Brasil

 

NB!  Banker og bedrifter lukker tidlig idag torsdag.

Torsdag 12.juni på åpningsdagen av FIFA World Cup 2014, i Brasil  og når det brasilianske landslaget spillet, så stenger banker, handel og offentlig kontorer tidlig. I banker blir åpningstidene til publikum fra 8:30 til 12:30 på spilledager for Brasil. Under andre kamper, med unntak av torsdag, 19.juni (nasjonal fering av Corpus Christi), så vil operasjonene være normal.

Allerede tidlig så  lukker man butikker,kiosker i gatene for handel etc. to timer før Brasils kamper, som den gjør i dag, og åpner ikke etter kampen igjen. Kjøpesentre er stengt en time før og gjenåpner en time etter kampen er slutt. Supermarkeder stenger 30 minutter før aktiviteten og opptar normal drift  30 minutter etter kampens slutt. I dagene av med kamper i Natal så vil handel fungere som normalt.

Søppel innsamling vil foregå som normalt. Rengjøring av gatene vil være fram til 13:00  i dagene med Brasils kamper..

Public service\Offentlige tjenester! Vil kunne fungere litt ustabilt under vissse VM kamper, så det er lurt å undersøke på forhånd.

144498VM+Brasil+logo-300x170