Arkiv

Mexikanske fans kommenterer prisnivået på Arena das Dunas.

Meksikanske fans imponert men ikke med nøyaktighet med prisene i arenaen.

Noen tilhengere av den meksikanske national teamet som dukket opp påi Arena das Dunas i alt regnværet, kommenterer at de i det store og hele var fornøyde med prisnivået på stadion som er vert for første v VM-kampen i Natal. Supporter Joel Nananco fant et rimelig prisnivå  og krav som er lavere enn det som er praktisert i meksikansk stadioner. «Så vi som hadde med oss $ US fikk god valuta for pengene til mat og drikke, forklarer han, men vi hadde ønsket oss et bedre VM-vær for noe slikt som dette opplever vi nesten aldri i Mexico. Her bør man jo stille i dykkermaske og svømmeføtter!

I feststemning, så kom  meksikanerne til Natal i og trodde på seier – og det fikke de!

Den meksikanske tilskueren Oscar Peña hevder at køene var korte og rolige og han godkjenner strukturen av nye Dunas  Stadion. «Til tross for alt regnet, er Natal en trivelig by, akkurat som kvinnene her. Det er en stor skam ikke å kunne bli lenger enn bare VM, sa støttespilleren.

VM+Brasil+logo-300x170