Arkiv

Ghana har noe å hevne mot USA idag.

 Hevn i luften?

På den amerikanske hjemme siden ytrer man bekymring for en hevn og en konfrontasjon idag mandag (16) mellom Ghana og USA. Lagkaptein og spiss Asamoah, påpekte at det afrikanske teamet i tillegg til å eliminere USA fra 2010 World Cup, så kommer to andre seire over dem, som absolutt vil  samle en enda mer negativ innstilling overfor motstanderen, selv om de har problemer med lav popularitet for coach Kwesi Appiah-James for ikke å grpe inn i bråket ved forkant av reisen til Brasil.

Selv om det er i samme gruppe som Tyskland og Portugal, håper vi at vi kan spille opp mot vårt beste den 16.juni, sa Appiah om Ghana sine sjanser innen VM i Brasil. Jeg skal fortelle mine spillere at det laget som har mest å vinne ofte slår til under slike turneringer, sa han,

Igjen understreket Asamoah  at til tross for at mange unge mennesker på laget, som kanskje ligger lavere enn gjennomsnittsalderen i dette VM i Brasil, så har Ghana som mål å vise sin styrke utover i turneringen i BrasIl.

Om USA sier han han forventer en svært komplisert kamp,  «De ikke ønsker å lide det tredje påfølgende nederlaget for Ghana, dette skal nok bli vanskelig for oss, men vår gruppe er veldig fokusert i dette spillet, og alle er klar til å gjøre mitt beste for dagen i dag.

145086

VM+Brasil+logo-300x170