Arkiv

138 Familier er alvorlig berørt av alt regnet i det siste.

 

I Natal er 138 familier berørt av all den unge nedbøren i det siste.

I tillegg til 100 familier ved Mãe Luíza i Areia Preta området i Natal og ved Areia Preta blitt påvirket av helgens kraftige , så opplyser rådhuset i Natal at også 38 andre familier i Natal har blitt hjemløse i ulike deler av byen. Nærliggende da i  Lagoa São Conrado,  Nossa Senhora de Nazaré, i Vest sonen, så var 21 andre familier berørt, i tillegg til 10 familier rundt Lagoa do Preá, på sørsiden; fem familier fra fellesskapet av Jacò, på østsiden; og to i Novo Horizonte, i den nordlige sonen. Municipal sekretær i Arbeiderpartiet og sosial velferd (SEMTAS) sier at enda foregår en videre registreringen pågår og at dette antallet fort kan vokse. Byen ber om at de som enda ikke har registrert seg om å gjøre dette snarest.

Skadeomfangene så langt beløper seg til fra 9,000 til 25,000 reals.

Vannet nådde en høyde på over en meter innomhus i Lagoa-området og flere veier og fortau er enda sperret av høy vannstand idag enda. Dette medører endel omkjøringer for trafikken etc.

Militærpolitiet satte inn endel styrker til å holde vakt i områdene som måtte utrømmes, for å hindre tilløp til plyndring .

145230

VM+Brasil+logo-300x170