Arkiv

Befolkningen klager i sin nød.

Handelen stenger tidlig og befolkningen klager over mangel på buss tjenester.

Natal handel stengte tidlig, denne tirsdag (17) som følge av at Mexico spilte VM kamp mot Brasil, i andre runde fra gruppe A World Cup 2014, som starter kl 16:00. Men de som var avhengig av kollektivtransport måtte se etter et annet alternativ å komme hjem på.

Pga streiken ville beredskap buss flåten ha sluttet å sirkulere rundt 15:00, ifølge passasjerer. Hørt av rapporten fra sjåførene, er det en anbefaling bekreftet som sier at man ikke skal stoppe untenfor stadion. (Drittsekker!)

Kl 15:00 stenge mye av handelen i Alecrim og sentrum av byen, dørene sine. Spisestedene etc., derimot, forble full av folk.

Svartjenesten Gatehouse Miquelson Lima, bare klarte å nå sentrum, for jobben med å kople en haiket en tur. «Jeg kom fra Felipe Camarão, men brukte to timer på å nå hjem sier en passasjer. Mange ventet forgjeves på bussen for å nå hjem til kampen.

Ikke nok med at de lager et lite helv…… for vanlig passasjerer, men de ødelegger også ryktet til Natal, der turistene blir stående uten å komme seg med bussen.

VM+Brasil+logo-300x170