Arkiv

Kjempe stemning på FIFA-festen!

Olodum anslår at ca.12 tusen var på Fifa Fan Festen.

I en atmosfære av karneval og til lyden av tromming, så anslo gruppen Olodum at det deltok omtrent 12 tusen natalensere og utlendinger i går under kamp nr. 3 i VM Hellas-Japan med live stream fra Fifa Fan Fest som inkluderte kampen mellom Hellas og Japan, som gikk  i Natal på Arena das Dunas. Høydepunktet av festen var sent på ettermiddagen, med et  stort antall uruguayanerene som har besluttet å se kampene i Natal  og feiret seier nr. 1 med et formidabelt lyd-trykk.

Uruguayanerene foretrekker å komme til Natal for å følge en rute av turen gjennom nordøst, siden først kamp var i Fortalesa, så i Natal og den siste i São Paulo. Nå står kampen motItalia for tur 24.juni i Natal og alle gleder seg storartet.

Det var ingen stor tilstedeværelse av gresk eller japansk fans under kampen som fant sted på stadion i Natal. Til tross for dette kanaliserte de seg til å heller ville se kampen i Fan Fest Arenaen og det store lerret der.
FIFA Fan Fest Hendelsen som vanligvis inntreffer fra den første dagen av World Cup, juni 12, ble i Natal ødelagt av et kraftig tre dagers regnvær. Men igår startet alt som planlagt kl. 11:00 og varte frem til 21:30. Det ble ikke rapportert om noe bråk ved festen og FIFA agentene tror at styrking av sikkerheten ved inngangen, med metalldetektoren og samarbeidet fra politiet, garanterte sikkerheten.

VM+Brasil+logo-300x170