Arkiv

Ny infrastruktur-mobilitet leveres ultimo Juni.

 

Arbeidene på strukturer for økt mobilitet i Natal vil bli levert i slutten av Juni, så fremt ikke værgudene etc. stikker kjepper i  hjulene.

Etter utløpet av anbudsfristen så kjemper nå entrepenøren mot klokka for å kunne overlevere i løpet av de ti neste dagene >  2 nye veier og to tunneller til den kommunale infrastrukturen i hovedstaden. Arbeidene som fortsatt pågår rundt Arena das Dunas skulle egentlig ha vært ferdige til VM. «Hvis det ikke regn,» så burde vi være ferdige i slutten av måneden sier SEMOPI.

Emanuel Amaral – Prefeitura sier at man regner med å sluttføre det siste prosjektet som er viadukten ved BR-101, mot slutten av juli. Ansatte arbeider nå i tre skift der.

Tross forventning om en levering over de neste 10 dagene, gjelder are hvis det blir lite regn og at  tilstedeværelsen av menn og maskiner fungerer på alle disse prosjektene i perioden. Det gjenstår mye finpuss på disse arbeidsstedene, som tar sin tid, men det vil bli veldig fint når det blir ferdig sier SEMOPI og det er ikke få millioner av real som dette har kostet.

145675

VM+Brasil+logo-300x170