Arkiv

En stor delegasjon fra Uruguay og Italia, ankommer Natal.

Uruguay delegasjon ankommer Natal og rapporteres i fest stemning.

Delegasjonen fra Uruguay ankom hotellet Serhs Natal kl 19:50 igår og ble møtt av rundt 500 fans som hadde med flagg, skjorter og alt som hører til og under trampeklapp og trommer så ble hver spiller ønsket velkommen ut av bussen.

Skrikene fra mengden økte i omfanget når spillerene som avguder dukket opp på balkongen på hotellet. Utøverne gikk deretter raskt mot sovesalene, mens de lyttet til rop om aktiv støtte fra fansen utenfor. Cavani, Fourlan og Suarez var de som forårsaket mest spenning fra publikum.

Ifølge en garanti er de offisielle uruguayanske tilhengere årsaken til at Serhs reservasjoner er over-boket og fullstendig utsolgt.

Foreløpig har ikke politiet rapportert om noe spesiellt bråk ved hotellet.VM+Brasil+logo-300x170