Arkiv

ANAC analyserer flyprisene bl.annet.

 

ANAC prøver å analysere de høye prisene på flybilletter.

National Civil Aviation Agency (ANAC) kan komme til å annalysere flyruter og høye priser som pågår under nå under VM. Alex Régis hos Concentração mener at de siste kampene under sluttfasen av VM i Brasil, kan føre til en ytterligere økning i prisene på flybilletter i Brasil. Det anbefales å kjøpe billettene nå før en ytterligere stigning er et faktum.

Analysen til ANAC frem til nå, viser ikke noen særlig økning i prisene til nå,men at dette nok kan endre seg fremover mot sluttfasen av VM.
Guaranys sa også at trafikken på flyplassene blir mye roligere nå som byene; Curitiba, Manaus, Natal og Cuiabá ikke har flere kamper å by på.

Turister

Anslaget av departementet for turisme (MTur) er at i de 12 days for Natal og VM der, har det vært mere enn 170 tusen turist-mix av brasilianere og utlendinger som har lagt igjen over R 311 millioner i byen. Bare blant turister fra utenfor landet er gjennomsnittet utgifter i Brasil R $ 5500 per person, penger som går til hoteller, barer, restauranter og transportforbindelser.

146095