Arkiv

En kjempeopplevelse på Arena das Dunas!

Italia mot Uruguay

Plutselig så bestemte værgudene seg for å virkelig levere et maksimalt fint spillevær og vi fikk oppleve et yrene\fantastisk fotball-liv som vi nok aldri mere får oppleve i vårt liv. Det er nærmest nytteløst å forsøke å beskrive denne elektriske spenningen som lå i luften på et fullstappet stadion. (~40.000~) For et herlig folkeliv og man nærmest følte hvordan tilskuerene koste seg inne på stadion…….på godt og vondt.
Selve kampen var vel ikke akkurat den helt store – særlig 1.omgang bar preg av at ingen av lagene turte å vise hva de kunne av fotball, da alt for mye tydelig stod på spill for lagene? Som et bevis hendte det at «bølgen» gikk opptil 3 runder av gangen, nærmest som en stille protest til spillerene om å få ut «fingeren»?
 
2.de omgang ble noe mere innholdsrik, der vi fikk oppleve alt fra en haug med stygge taklinger og alt fra biting (ja du leste rett – biting) til rødt kort. Det var nesten synd å se alle italienerene som sørget i krokene på stadion etter kampen, men med tilsvarende ellevill  feiring fra alle de fra Uruguay og et videre avansement på blokka.
 
Når nå  fikk oppleve Arena das Dunas under slike herlige værforhold, så var det lett å være enig i konklusjonen om at dette er en riktig perle av en fotballstadion som Natal har fått.
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                                           Uruguay-svingen!
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA                                    Banens yngste tilskuer + Vikinger i øl-kø.