Arkiv

VM er over i Natal – men forbedringer fortsetter.

 

VM-Arven er fortsatt under bygging i Natal.

World Cup er over i Natal, byen er nå ferdige med sine 4 kamper i innledende VM. Etter kampene så  prøver nå offentlige og private selskaper å fullfør arbeidene med regnskap for balansen av hendelsen med hensyn til solgte billetter i hovedatden i RN. Arbeidene med en forbedret mobilitet pågår fremdeles, samt de nødvendige trafikk tilkoplinger fra\til for området rundt Arena das Dunas. Stadions administratorer har allerede nå sagt at den viktige oppgaven å gjøre denne infrastrukturen økonomisk levedyktig. Arena vil bli gjenåpnet neste gang 15 juli med kampen Amerika – Bragantino. Her er andre områder som har mottatt fordeler pga World Cup 2014:

Urban mobilitet

Mobilitets-sektoren er en av sektorene som befolkningen i Natal har mer forventet store forforbedringer innenfor. De kom noen dager for sent til å være ferdige til kampene dessverre. Men alle kan se at store arbeider er fremdeles under oppførelse her.

I alt er det 10 offentlige anlegg som koster R $ 222,4 millioner. Men ikke alt ble levert ferdige til VM som sagt. Innehaver av den kommunale offentlige og infrastruktur (SEMOPI), Tomaz Neto, rapporterer at det neste prosjektet som leveres, er på 10.juli da fotgjenger broen, catwalken på Avenida Prudente de Morais og Rua Lima og Silva, og tunneler  på Avenida Capitão-Mor Gouveia og Rua Raimundo Chaves og  viadukten ved BR-101. Det vil stå igjen en del mindre arbeider som ikke blir ferdige før i oktober.

Dekorasjonene og FIFA Fan Fest opplegget vil bestå helt frem til slutten av VM 13.juli.

I det store og hele så er myndighetene meget fornøyde med gjennomførelsen av VM i Natal og samme konklusjon er mottatt fra FIFA!

VM+Brasil+logo-300x170