Arkiv

Fremdeles problemer med adkomsten til den nye flyplassen.

Den nye flyplassen har fremdeles dårlig tilgang mht veier og begrenset offentlig transport til og fra flyplassen.

Etter en måned siden åpningen av den nye internasjonale flyplassen;  Aluízio Alves i byen São Gonçalo do Amarante, er både  innganger og utganger ved flyplassen fortsatt til store besvær for befolkningen. Både på spørsmålet om uferdige adkomstveier uferdig som begrenset offentlig transpor og likeledes med tre muligheter, to er frigjort, men fortsatt gjenstår funksjonen for en ferdigstillelse ved BR-406, mot Natal/Ceará-Mirim, og RN-160, via São Gonçalo do Amarante. BR-304, Sør tilgangen mot Macaíba, er fremdeles ikke brukbar som et alternativ.

Arbeidene ved  MainaraViaduto mot Nord venter fortsatt på mottakelsen av bærebjelker og igår så jobbet ingen arbeidere på dette stedet og formannen opplyste at det minst ville ta  minst 10-15 dager før bjelkene er på plass og at noen biltrafikk den veien kunne forventes dessverre.
Den sørlige tilgangen er fortsatt i dyp gjørme og på noen strekninger kunne man se sprekker åpne seg i jordvollene pga alt regnet.

Anvarlige for tilstanden ved den nye flyplassen, nekter å snakke med media via telefonene og sier bare kort at det jobbes med alle problemene der ute. En masse små-arbeider blir også utført, etter som de ikke rakk å bli ferdige til VM-starten.

146519

VM+Brasil+logo-300x170