Arkiv

Fare for mye regn i helgen

Værmeldingen sier at det er store  muligheter for mye regn hele helgen.

Tordenskyer er på fremmarsj fra havet og forårsaker moderat til kraftig regn på kysten av Rio Grande do Norte. Mellom fredag kveld og lørdag morgen registreres automatiske vær-stasjoner hos National Institute of meteorologi kumulativt 36,8 mm frem til kl. 12:00 i Natal.

Ifølge radar bilder for Natal igår lørdag 08:20, advarer derfor kommandoen for Luftforsvaret, om at det finnes områder i skyene som inneholder tildels store nedbørsmengder der de stryker langs kysten av RN.

 

I løpet av helgen, er det  en risiko for moderat til kraftig regn på kysten og Zona da Mata Sergipe, Alagoas, Pernambuco, Paraíba, Rio Grande do Norte, Ceará, Piauí og Nord på kysten av Maranhão. På kysten av Bahia vil det regne med mindre intensitet og mere flyktig. I Natal håper brannvesent på at det ikke blir mere regn nå – det har vært nok problemer i det siste med land-utglidninger flom og vann inntrenginger både her og der.

145845