Arkiv

Gråt – forbannelse og tenners gnissel!

Sår gråt – forbannelser og forskrekkede brasser!

Dette var det som preget Brasil etter kampen om bronsemedaljen igår – da gen da man skulle reise kjerringa etter den fatale kampen mot Tyskland, for ingen kunne drømme om at kjerringa fremdeles lå nede?

Nå bobler det av spørsmål og undring i media i Brasil – hva er det som er hendt – var laget bare et oppskrudd middels fotball lag som spillte en fotball så langt ifra den kjente «Samba-fotballen» som det bare var mulig? Mange mener at man er blitt ført bak lyset bare for at man skulle fylle alle de dyre stadionene med forventningsfulle tilskuere så man ikke gikk på en økonomisk baksmelle. Mediene nærmest spotter bezzerwissere som påstår at alt skyldes at en mann hadde fått en rygg-skade – fotballen er ikke såååå enkel sier man – denne sporten er avhengig å ha et godt sammensveiset lag som hele tiden følger en lagt slagplan. Nå viste Brasil frem en plan som fremviste at det nærmest så ut som hver mann spillte sitt eget spill? At dommeren ikke hadde en god dag på jobben igår, er heller ingen unnskyldning – for når avgjørelsene går i Brasil sin favør, slår man ring om dommeren og sier at man må regne med en del menneskelige svakheter, da en dommer er ikke noe annet enn en mann – han heller.

Nei som brassevenner sier; Brasil fikk den plassen de fortjente, men sier samtidig at de selv var hauset opp til å tro at Brasil var uovervinnerlige guder – derfor ble fallet så uliderlig tungt og dypt – to ganger på rappen.

 

VM+Brasil+logo-300x170