Arkiv

Attentat rammet 2 personer i Natal.

Attentatet  i Deodoro da Fonseca rammet  to personer.

Biltrafikk ble delvis stoppet i Deodoro da Fonseca Avenue, rett ved bygningen til statens sekretariatet for helse (SESAP) og den metropolitiske katedralen, etter at en rekke skudd ble avfyrt  av en passasjer på en motorsykkel mot en bil på kl. 13:00 lørdag (12). Hendelsen resulterte i at en kvinne ble drept av skuddene og en annen hardt såret.

Ifølge informasjon fra den første bataljonen av militærpolitiet, ble ofrene identifisert som «Paloma» og Ursula da Rocha Paiva, 31 år. Den første ble skutt en gang i brystet, en arm og et ben og døde på stedet. Den andre ble skutt i brystet og reddet av en SAMU-ambulanse fra sykehuset Monsignor Walfredo Gurgel.

De to kvinnene ventet på grønt lys over til  gaten Rua Jundiai i en sølvfarget bil av merket Citroën C3 , da vitner så at en motorsykkel med to menn på, stoppet mellom bilen og fortauskanten. Ifølge rapporter, sier vitner at det først ble sparket minst seks ganger mot førerdøren føre skytingen.

Ursulas fetter,  Fábio Rocha, 24 år, sa at hans fetter Bruno Paiva ble tidligere myrdet i kommunen Ares og funnet forkullet i et kratt den 17 juni. Selv om det er uklart så mener han at det ikke var narkotika innblandet og blant årsakene til dødsfallet som rammet broren til  Ursula.

Slektninger vurderer også en mulig sammenheng mellom Brunos død og drapsforsøket  mot sin søster, på ettermiddagen, men har ikke vært klar over noen draps-trussel mot Ursula.

Politiet er meget intressert i opplysninger i saken fra vitner som har lagt merke til ting under attentatet, men har foreløpig ingen reelle spor i saken.