Arkiv

Kriminaliteten på barer og kafeer øker!

 

Kriminaliteten på barer og kafeer øker, til tross for økt innsats fra politiet.

Strukturen endres for militærpolitiet for å øke antall patruljer for uuniformerte kontroller i Sør, et område i Natal hvor det stadig øker med komprmitterte  barer, kafeer og restauranter. På dagtid har Corporation 10 biler i omløp til å dekke alle distrikter i regionen. Dette tallet faller til seks i løpet av natten. Informasjonen er fra Metropolitan Politi Kommandoen

I en uke, mellom den åttende denne måneden og mandag kveld (14), ble minst syv tilfeller av grov kriminalitet  redegjort for i byen, hvorav minst fem skjedde mellom de syv nabolagene på sørsiden av hovedstaden, der bor ca 168 000 mennesker. Ingen har blitt arrestert på mistanke eller engasjement i eventuelle angrep/overfall.

Oberst Wellington Alves, kommandør av Metropolitan politiet, sa at spesialstyrker støtte finnes etablert , som BPChoque og kavaleri, som sirkulerer i noen områder. Normal patruljerer består i gjennomsnittet av to biler i nabolaget, ifølge ham, med en kvantitativ reduksjon rundt 21:00 på kvelden.

Denne uken, forsøkte den generelle representanten for Civil politiet, spesialist-etterforsker Adson Kepler Maia,  å fokusere sine undersøkelser på grov kriminalitet rapportert til politistasjonen innbrudd og ran (DEFUR), som rutinemessig overstiger innvolverte verdien av minst 30 minstelønninger. Ifølge den assisterende representanten i Defur om hva som ligger til grunn for disse undersøkelsene, Matthew Trinity, så ble undersøkelsen utført på grunn av den høye forekomsten der av disse forbrytelsene på kort tid.

Representanten Trinity  som for tiden besøker åsteder forl for ran og avhører ofrene helt frem til i morgen, må nå legge frem en rapport om distriktets politistasjoner for forekomster av grov kriminalitet

Rapporten vil bli tatt med under møtet som gjelder en omstrukturering av politiets innsats i disse distriketene, blir det opplyst til media.

Trinity fremlegger en hypotese om at mye av kriminaliteten er gjeng eller familie latert, noe som kommer tydelig frem under forhørene av avhørte arresterte personer. Tilfeller av rapporten av Civil politiet, påviser at det i forrige uke var det minst tre grove tilfeller av kriminalitet , mellom tirsdag og torsdag, minst en i hver dag. i tillegg til de fem på sørsiden, ble en ble registrert i Petrópolis og 2.nd nestleder hos DERFUR informerte om området.

Sist skjedde dette sist mandag, i en kafé/drogeria på avenida Salgado Filho. rundt 19:00, to menn som ankom i en rød Fiat kom inn i lokalet og annonserte et ran. De tok mobiler, tabletter og penger fra kunder og ansatte, i tillegg til pengene som var i kassa apparatet.

Richardson, 29 år, ansatt servitør på  Henrique restaurant, ble ranet sist torsdag, på rua Ismael Pereira da Silva. Området ble invadert av tre bevæpnede menn, som hadde kunder og ansatte ble fratatt R $ 300 i kontanter, mobiltelefoner, lommebøker og kundenes private dokumenter. Gjengen flyktet i en pickup tatt fra en kunde.

«Det var omtrent kl. 20:00 pm da de ankom og annonsere angrepet, de ga kundene beskjed om å legge hodene på bordene. Ansatte ble jaget ut på på kjøkkenet, sa»kelneren. Det skjedde i løpet av ca ti minutter. Etter hendelsen, så stengte den overfallt restauranten for kvelden.

147331