Arkiv

Heler arrestert i Extremoz.

Politiet arresterte mistenkt for mottak/heleri av i Extremoz/omegn stjålene varer.

Sivil og militær politiet i kommunen Extremoz, arresterte  sent på ettermiddagen i går en mann og siktet ham i å motta stjålne varer (heleri). Rick da Fonseca fødsel, ble 25 år, arrestert en bolig i Travessa Capibaribe, ved Redinha-stranden, på den nordlige kysten av Natal.

Flere typer av tyvegods ble funnet i huset og beslaglagt av politiet. Blant materialene samlet er tre TVer, DVDer, lydutstyr, vifter, filtere for basseng- rengjøring, elektriske verktøy og bygge-materialer.  Politiet mistenker at han er innvolvert i alle innbruddene i feriehus etc. som til stadighet skjer oppover langs nord-kysten av Natal.

Politiet undersøker om den mistenkte er medlem av en liga som er spesialisert på slike innbrudd, da «vare-utvalget» kunne tyde på dette.