Arkiv

To mord registrert i Felipe Camarão i førgår.

To mord ble registreres i førgår kveld i Felipe Camarão.

To drap ble utført natten til sist torsdag (17) i nabolaget til Felipe Camarão, på vestsiden av Natal. Alexandre Medeiros da Silva, 32, ble skutt og drept på Rua Mar e Céu gaten  og en annen tenåring Mizael Renato, 20 år, ble også drept, begge med grove skytevåpen. Så langt så er ingen arrestert sier politiet – noe som er helt normalt. De fleste av alle mordene i Natal, forblir uoppklarte.

Media spekulerer i om begge drapene er narko-relaterte, da likene ble funnet på en høyde som er et kjent møtested for smuglere og narko-langere i regionen. Begge de drepte hadde flere skuddsår i brystpartiet og vitner til drapene «kunne ikke huske» hvordan gjerningsmennene så ut – helt typisk, for her gjelder gatas lov; Tyster du, så havner du automatisk opp på toppen av dødslisten selv!