Arkiv

Fatalt ransforsøk i São Gonçalo do Amarante.

En mann er død og en annen såret i et rans- forsøk i  på ran i byen São Gonçalo do Amarante.

En mann ble drept og en annen skadet etter påståtte forsøk på ran. Den døde er identifisert som Carlos Renan Salvador  og er fortsatt på akutt-mottaket ved sykehuset Clovis Sampson, der han døde av skadene. Fernando José Germano, 22,  ligger på sykehuset Santa Catarina i en alvorlig såret tilstand, ifølge politiet Guardia Civil.

Ifølge versjonen presentert til media på  politi-stasjonen til militærpolitiet og informert ut til media på nordsiden av Natal, så forsøkte de to seg på et ran i går kveld, ved siden av supermarkedet, Super Show i byen São Gonçalo do Amarante. (ved den nye flyplassen) Rabalderet ble  utløst av en militærpoliti sersjant, at etter en mistanke om ran var under utvikling der han jobbet i sivilt, oppdaget de to mistenkte foran banken Caixa Econômica Federal sin filial.

Ifølge Guardia Civil, så hadde sersjanten i PM tidligere blitt informert om at de to bar skytevåpen. Når han nærmet seg for å kontrollere nærmere, tok den nå sårede  Fernando José Germano frem et skytevåpen og PM-offiseren åpnet da ild mot de to, etter å ha skutt varselskudd.

En 38 kaliber revolver, som ble funnet på de mistenkte ble beslaglagt og en angivelig stjålet mobiltelefon ble også funnet på de to kriminelle.

Politiet jobber videre med saken og tar gjerne imot tips – gjerne på den annonyme tips-telefonen.