Arkiv

UP beslaglegger våpen og narkotika ved stikk-kontroller.

PRF (UP) beslaglegger våpen og narkotika under tilfeldige inspeksjoner.

De føderale motorvei politiet (PRF), oppdaget under rutinemessig inspeksjoner med bistand fra politistasjonen i São José de Mipibu, ble det beslaglagt både narkotika og våpen i går kveld. I en annen kontroll på BR-101, i Goianinha, ble fjorten personer grepet pga av forekomst og besittelse er av små mengder med (TCO) narkotika (marihuana, kokain, hasj og ecstasy).

Men en ung mann på 23 år, identifisert som Simone Bezerra do Nascimento, som kjørte fra Natal mot João Pessoa/PB i en Corolla, fikk også sitt kjøretøy beslaglagt da man fant 2 kg med crack (Kokain)

Iraclan Campos Basílio, 29 år, ble arrestert etter at politiet fant to våpen, en 380 kaliber pistol og en revolver cal.38-med tre magasin og 48 skudd gjemt i bilen hans.

Noen av beslagen var resultater av tidligere spaning .
I en tredje kontroll så ble den 22 år gamle føreren arrestert pga forekomsten av en eske som inneholdt mye LSD. Han var på vei fra João Pessoa  til Natal med stoffet. Etter mer detaljert inspeksjon ble det altså funnet en eske med stoffet LSD. Bilføreren forsøkte også å presentere en falsk  dokumentasjon av kjøretøyets registrerings dokumenter, noe som kan tyde på at bilen var stjålet.

Alle forekomster av bevis og de arresterte ble videresendt til politistasjonen på sørsiden av Natal, i påvente av å møte en dommer.

147579